ن وَالْقَلَمِ وَمَا یَسْطُرُونَ ( وبلاگ قلم)

محلی برای متمرکز کردن تمام فعالیت های که در فضای سایبر و یا خارج از آن دارم.

ن وَالْقَلَمِ وَمَا یَسْطُرُونَ ( وبلاگ قلم)

محلی برای متمرکز کردن تمام فعالیت های که در فضای سایبر و یا خارج از آن دارم.

ن وَالْقَلَمِ وَمَا یَسْطُرُونَ ( وبلاگ قلم)

«قومی متفکرند اندر ره دین// قومی به‌گمان فتاده در راه یقین// می‌ترسم از آن‌که بانگ آید روزی// کی بی‌خبران راه نه آن‌ است و نه ‌این»

حکیم ابوالفتح عمر بن ابراهیم خیام نیشابوری


«عسی أن تکرهوا شیئا وهو خیر لکم وعسی أن تحبّوا شیئا وهو شرّ لکم والله یعلم و أنتم لا تعلمون».
(بسا چیزهایی که شما نمی پسندید ولی آن به خیر وصلاح شماست وبسا چیزهایی که شما دوست دارید ومی پسندید ولی آن برای شما مایه شر وبدی است. وخداوند می داند وشما نمی دانید).

۹ مطلب در دی ۱۳۹۲ ثبت شده است

زن به عنوان یک انسان تحت عنوان اشرف مخلوقات در نظام هستی برگزیده شد تا دوشادوش مرد راه سعادت را از طریق خلیفه‌الله بودن طی کند. جامعه‌ی بشری رشد و نمو خود را مدیون زنانی است که با ایفای نقش مادری خود نه تنها فرزندان شایسته را تربیت کرده‌اند بلکه در طول این تربیت جامعه‌های تراز را رقم‌زده‌اند. از این رو نگاه به زن یک نگاه مقدس است که برآیند ناشی از آن منتج به جامعه‌ی سازی می‌شود. بنابراین در تاریخ بشری ماهیت زن را نمی‌توان منفک از نقش مادری وی در نظر گرفت.

 اما در جامعه‌ی مدرن امروز نگاه به زن رنگ و بویی جدید به خود گرفته است، به طوری که زن که پیش از این به عنوان مادر مورد ستایش بود اکنون به عنوان کالایی به آن نگاه می‌شود که نقشی جز سودآوری برای نظام سرمایه‌داری ندارد نقشی که در محترمانه‌ترین شقوق خود از زن یک نیروی کار و کارگر اجتماعی می‌سازد که حقوق اجتماعی‌اش محدود در نظام مالی است که در آن کار می‌کند. نقشه زیر بیان‌کننده‌ی کشور های است که در آن به زنان بعد از تولد فرزندان مرخصی اهدا می‌شود. در حالی که امریکا به عنوان کشوری با سیستم لیبرال دموکراسی آموزه‌های نظام اقتصادی لیبرال را در جامعه‌ی خویش پیاده کرده است از زنان حق مادر بودن را گرفته و آنها به روبات های کارگر بدل کرده است، زیرا که نیمی از جمعیت جهان را زنان تشکل می‌دهد و این مخلوقات می‌توانند با کار کردن خود سود چشم‌گیری را برای اقتصاد به همراه بیاورند. در این نگاه سودمحور است که به زنان در آمریکا حتی یک روز نیز مرخصی زایمان داده نمی‌شود. از سوی دیگر در اسلام همواره به نقش مادری زن تاکید شده است و زن به عنوان یک مادر در اولویت و رأس امور قرار داده شده است در همین راستا است که پیامبر اسلام در توصیه‌ی خود به  ابوهریره ولی را مؤکدا به خدمت به مادر سفارش می‌کند. صحیح بخاری در این باره بیان  می‌کند : از ابوهریره روایت شده است که مردی به نزدیک رسول‌الله آمد و گفت: یا رسول‌الله، از مردم چه کسی را خدمت کنم؟ رسول گفت: مادرت را" مرد گفت: دیگر چه کسی را؟ رسول گفت: مادرت را. مرد بار دیگر پرسید: پس از او چه کسی را؟ رسول گفت: "مادرت را" چون برای بار چهارم مرد پرسید: دیگر چه کسی را خدمت کنم؟ رسول گفت: "پدرت را"

در جوامع مدرن با سیاست‌گذاری های سیستم لیبرالی و به‌واسطه‌ی خدمات گروه‌های فمینیستی، زن جایگاه اصلی خویش را گم کرده و به قهقرای سیستم اقتصادی سقوط کرده است، سقوطی که در ژرفای آن به زن از دو دریچه نگاه می‌شود دریچه‌ی اول کالای جنسی بودن زن و دریچه‌ی دوم نیروی کار انسانی بودن زنان است. این‌گونه است که زن به عنوان مادر از منشأ اصلی آفرینش خود قطع رابطه کرده و مهمی چون تربیت فرزندان و جامعه سازی را مورد غفلت قرار می‌دهد. زیرا که زن اکنون و در این نظام یا باید پاسخگویی فریاد های کودک خویش باید و یا فریاد های که از شغل و جامعه‌ی لیبرال بر سرش نازل می‌شود. این در حالی است که زن در عمل حق انتخابی ندارد و با سیاست‌گذاری های که صورت گرفته است ناچار است به فریاد های شغلی خود برسد و از کودک خویش غافل شود. غفلتی که نتیجه‌های زیان باری برای جامعه به همراه دارد. در همین راستا است که سیاست‌گذاران صهیونیستی راه برده کردن جوامع مختلف را در تمرکز بر مادر زدایی جوامع یافته‌اند و صراحتاً در پروتکل های خویش اذعان می‌کنند : "اگر می‌‌خواهیم نسل‌ آینده را تحت سلطه خود قرار دهیم باید خانواده را تخریب کنیم و محور اصلی خانواده که مادر است باید هدف قرار بگیرد." همین مسئله کلید این نکته است که چرا آمریکایی امروز استقلال خود را در برابر تفکر صهیونیستی در جهان از دست داده است و کاملاً به بردگی این تفکر در آمده است زیرا که اکنون بعد از سال‌ها تلاش تفکر مادر زدایی در آمریکا به گونه‌ی برای این محافل مثمر ثمر واقع شده است که دیگر حتی برای مادران یک روز نیز مرخصی زایمان در نظر گرفته نمی‌شود.

نهایتاً این کودکان جامعه هستند که آینده‌سازان و برکت آن جامعه به شمار می روند. کودکانی که در بدو تولد خویش با جدا شدن بند ناف آنها وابستگی فیزیکی خویش را با مادران خود از دست داده و از این لحاظ مستقل می‌شوند اما در حقیقت این آغازی است بر وابستگی بیشتر آنها در ابعاد عاطفی که این ابعاد حضور فیزیکی زن را به عنوان نقش مادی در کنار خود لازم دارد. تا مادران به این واسطه بتوانند رسالت تربیتی خود را به نحو احسنت به اجرا در آورند و فرزندانی آزاده و آزاداندیش را در جهت جامعه  سازی تربیت کنند.



۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۹ دی ۹۲ ، ۱۲:۰۵
faraz sabahi
 
یک عکس و چند نکته

1. در غرب اساساً هیچ وقت به صورت کامل مسئله‌ی خداشناسی درست درک نشده و به آن پرداخت نشده است. 
2. در ابتدا خورشید پرست بودند بعد به بت سنگی رو می‌آورند در نهایت با مجسم کردن خدا در قالب های مختلف به رب‌النوع ها می‌رسند و زئوس را خدای خدایان نام‌گذاری می‌کنند. بعد از میلاد مسیح، خود مسیح را به خدایی می گیرند و نهایتاً امروز پول را خدای خویش ساخته‌اند.
3. تصویر کنایه می زند به تفکر داروین و این که هیچ خدایی حقیقی وجود ندارد. و آن چیزی که اکنون به اسم خدا خوانده می‌شود ساخته و پرداخته‌ی ذهن بشر است که در طول تاریخ تجسم های مختلفی داشته است.
4. تصویر کنایه‌ی به این مسئله دارد که انسان به اقتضای زمانی که در آن زیست می‌کند هر چیز را که منشأ قدرت بشناسد به عنوان خدایی بر می‌گزیند. از این نظر تصویر کنایه به فطرت و ذات خداجوی انسان دارد.
5. تفکر داروین لزوماً به معنای نفی خدا نیست ولی کاملاً به نفع این تفکر مصادره شده است.
 
 

 

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۱ دی ۹۲ ، ۰۱:۵۴
faraz sabahi

اطمینان آرامش می‌آورد ...
برای همین که خیلی از نگاه‌ها آرامش‌بخش است.

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ دی ۹۲ ، ۰۱:۳۶
faraz sabahi

ناراحتی‌ها با گذشت زمان بزرگ تر می‌شوند
ناراحتی‌ها و غم های بزرگ راه حل های پیچیده دارند
پس قبل از این که همه چیز رو به پیچیده شدن بره باید فکری کرد.

 

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ دی ۹۲ ، ۰۱:۳۲
faraz sabahi

برای شروع دوباره باید متولد شد
برای تولد دوباره باید سوخت
برای درست سوختن باید فکری کرد
برای درست متولد شدن باید اماده بود...

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۶ دی ۹۲ ، ۰۱:۲۵
faraz sabahi

دو چیز باعث وحدت و همگرایی بین افراد با سلیقه‌های مختلف می‌شود:
اول رهبری باتدبیر و مورد اعتماد جمع که دارای کاریزما لازم بین افراد باشد.
دوم دشمنی واحد که به ارزش های مشترک بین همه افراد جمع حمله کند.

 

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۵ دی ۹۲ ، ۰۱:۲۶
faraz sabahi

بعضی وقت‌ها باید به روبه رو نگاه کرد تا راه رو دید بعضی وقت‌ها باید به زیر نگاه کرد تا در راه، به چاه  سقوط نکرد.

 

 

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۲ دی ۹۲ ، ۱۸:۲۱
faraz sabahi

گاهی، باید در اوج غم آرام بود و لبخند زد.

آرام بود و وضعیت را بدتر نکرد

آرام بود و دردها را با کسی شریک نشد

بعضی وقت‌ها باید آرام بود و از درون آب شد ولی دیگران را آب نکرد.

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۰ دی ۹۲ ، ۲۰:۴۳
faraz sabahi

ماشین تخریب عقاید انسان‌ها، هالیوود هر ساله تعداد زیادی فیلم را روانه‌ی بازارهای سینمایی می‌کند تا خوراک ناسالمی را برای افکار عمومی جهان پدید آورد. در بین این آثار تعداد تعدادی فیلم با بودجه‌های کلان وجود دارد که صنعت سینمایی – یهودی غرب تمرکز خود در رساندن پیام‌های ضاله‌ی خویش را بر روی آنها معطوف می‌کند. این قبیل فیلم‌ها تحت عنوان فیلم‌های بلاک باستر شهرت دارند زیرا که بودجه‌ی چند صد میلیون دلاری آنها تضمینی برای فروش زیاد این فیلم‌ها در گیشه و به طبع آن دیده شدن گسترده‌ی این آثار نزد بیننده‌ی جهانی است. یکی از این فیلم‌های بلاک باستر فیلم قرمز 2 (Red 2) می‌باشد که با بودجه‌ی 85 میلیون دلار (بیش از 250 میلیارد تومان) توسط کارگردانی برنده‌ی جایزه‌ی اسکار با نام رابرت پاریسوت ساخته شده است.

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۳ دی ۹۲ ، ۲۳:۲۱
faraz sabahi