ن وَالْقَلَمِ وَمَا یَسْطُرُونَ ( وبلاگ قلم)

محلی برای متمرکز کردن تمام فعالیت های که در فضای سایبر و یا خارج از آن دارم.

ن وَالْقَلَمِ وَمَا یَسْطُرُونَ ( وبلاگ قلم)

محلی برای متمرکز کردن تمام فعالیت های که در فضای سایبر و یا خارج از آن دارم.

ن وَالْقَلَمِ وَمَا یَسْطُرُونَ ( وبلاگ قلم)

«قومی متفکرند اندر ره دین// قومی به‌گمان فتاده در راه یقین// می‌ترسم از آن‌که بانگ آید روزی// کی بی‌خبران راه نه آن‌ است و نه ‌این»

حکیم ابوالفتح عمر بن ابراهیم خیام نیشابوری


«عسی أن تکرهوا شیئا وهو خیر لکم وعسی أن تحبّوا شیئا وهو شرّ لکم والله یعلم و أنتم لا تعلمون».
(بسا چیزهایی که شما نمی پسندید ولی آن به خیر وصلاح شماست وبسا چیزهایی که شما دوست دارید ومی پسندید ولی آن برای شما مایه شر وبدی است. وخداوند می داند وشما نمی دانید).

در هر تعامل نوع رفتار پیاده شده تأثیراتی از خود به جا می‌گذارد. یک وجه از این تأثیرات را می‌توان در اغوا و ارشاد طرف مقابل مشاهده کرد. در یک تعامل متداوم رفتاری و گفتاری دو طرفه، در ابتدا تأثیر کردار و فعل بر روی رویه‌ی سطحی شخصیت مورد نظر اعمال میشود. در این مرحله گاها حتی مشاهده‌ی تأثیر گذاشته‌شده غیرممکن است، با تداوم نوع رفتار این تأثیر کم‌کم به عمق شخصیتی طرف مقابل نفوذ کرده و تأثیر خود را هرچه موثر تر می‌گذارد، در ابتدای این مرحله مشاهده‌ی تغییرات اولیه ناشی از تأثیرگذاری کردار بر روی مفعول مورد بحث امری بدیهی است. در نتیجه‌ی فرمول فوق نوع شوخی‌های ساده، رفتارهای اباحی گرایانه ی عرفی می‌توانند در کوتاه مدت و به شکل عمیق در بلندمدت منجر به حیا زدایی بشوند.

faraz sabahi

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی